Over ons

Na de vooropleiding 5 o'clock aan de hoge school voor kunsten in Amsterdam haalt Quincy zijn diploma Urban Contemporary Dance/ Jazz Musical Dance op dezelfde academy. 

Zijn vrolijke glimlach en aanwezige stem maken iedere les gezellig! 

 

Quincy is 31 jaar en geeft de Afro kids en Afro House lessen op de donderdag.

20 jaar geleden starte Bianca het danscentrum in Woerden. Toen nog in de zaal van de discotheek. 19 jaar en net klaar met het CIOS in Arnhem waar zij MBO dans heeft afgerond. Naast het CIOS heeft Bianca haar HIP HOP certificaat gehaald bij de TEC opleiding. 

Ze is toen veel gaan lesgeven en werkte ook als danseres in verschillende discotheken. 

 

Bianca is 39 jaar en geeft de peuter en kids lessen, de streetdance 25 +, Pilates en de selectie groepen D-mini's en D-Fire.

In 2018 is Romy afgestudeerd aan de allround dansopleiding ART&Entertainment in Amsterdam.

Ze geeft nu fulltime les en is uitvoerende danseres. Heeft gewerkt voor Dance Dance Dance - Boef - Timor Steffens - Denden Karadeniz en nog veel meer.

 

In het danscentrum is ze de rechterhand van Bianca en geeft ze de Modern en Heels lessen en gaat dit seizoen ook de Dancehall lessen verzorgen.

Ook traind ze het selectie team D-Meraki.

Bianca Mourits

Romy van der Vlist

Quincy Ignacia

Kim Tamse

Haar MBO dansopleidng heeft ze afgerond en nu start Kim met het 3e jaar van de Codarts HBO dansacademie. Naast het geven van danslessen bij verschillende dansscholen is Kim zelf ook uitvoerend danseres en heeft ze onder andere gedanst bij Snollebollekes.

 

Kim geef de Modern kids lessen op maandag.

Dahlia Djohan

Joya Pont

Ariella Eriks

Op 2 jarige leeftijd stapte Joya danscentrum Delicious binnen voor danslessen. Sindsdien is ze nooit meer weggegaan. Prachtig om te zien hoe een mooie meid opgroeid tot een geweldige danseres. Joya deed de vooropleiding bij lucia Marthas in Amsterdam naast de basisschool en de middelbare school. Dit jaar start Joya het 2e jaar van de dansacademie HBO Lucia Marthas in Groningen. 

 

Maar in het weekend is ze in Woerden en geeft ze op zaterdag de hip hop kids 6-8 les.

Dahlia heeft haar opleiding "Master Special Educational Needs " afgerond en werkt al bijna 20 jaar in het speciaal onderwijs.

 

Dahlia heeft haar werk en haar hobby dansen gecombineerd en geeft nu al 3 jaar de special hero's lessen op de woensdag.

 

Haar motto is "Dance with joy without limitation"

Ariella is in Suriname in 2009 gestart met Klassiek ballet en heeft daar de hoogste graad gehaald bij dansschool Marlene. Vanaf 2017 geeft ze les in Klassiek ballet. Ariella is voor haar opleiding verhuisd van Suriname naar Nederland. Na een jaar de 5 o'clock in Amsterdam start ze dit jaar met de Docent Dans opleiding op de Codarts dansacademie in Rotterdam. 

 

Ariella is 21 jaar en geeft op de vrijdag de Klassiek ballet lessen.